

بیشتر معامله گران دلار در هفته جاری تمایل به خرید و فروش دلار با حجم زیاد نداشته اند. این موضوع موجب شده است که شدت نوسانات در بازار ارز کمتر شود. یکی از مهم ترین دلایلی که موجب شده است معامله گران خریدهای خود را کاهش دهند، انتظار کاهشی شدن موقت دلار و نزول قیمت آن به زیر مرز ۲۷ هزار تومانی و حرکت به سوی حمایت ۲۶ هزار و پانصد تومانی بوده است.
در واقع بخشی بزرگی از معامله گران بازار ارز امیدوار هستند که بتوانند در نرخ های پایین تر اقدام به خرید کنند. آن ها در انتظار افزایش بییشتر فشار فروش در بازار هستند. نکته قابل تامل رسیدن قیمت دلار به نقطه حساس است که می تواند احساسات و جو روانی معامله گران را تغییر دهد. در صورتی که طی روزهای پنج شنبه و شنبه، قیمت دلار در بازار کاهش پیدا نکند، به احتمال زیاد، بازیگران صبور این روزها، تغییر موقعیت خواهند داد و وارد فاز خرید خواهند شد. وقتی اهداف کاهشی محقق نشوند، اهداف افزایشی مورد آزمون قرار خواهد گرفت.
با این حال صورت دیگر ماجرا تغییر جو روانی بازار به نفع فروشندگان است زیرا در صورتی که فشار فروش در بازار بیشتر و دلار زیر مرز ۲۷ هزار تومان تثبیت شود، بخشی از معامله گران نیز در صف فروش قرار خواهند گرفت تا کمک کنند که قیمت به محدوده های پایین تری وارد شود. این موضوع می تواند زمینه ساز خریدهای کم ریسک تر آن ها در نرخ های پایین تر شود. حال باید دید در هفته بعد دلار به کدام سمت خواهد رفت آیا میتواند خریداران بیشتری را مجاب به ورود به بازار بکند یا با تثبیت قیمت زیر نرخ ۲۷ هزار تومان موجب افزایش فشار فروش می شود. تا چهارشنبه شب دیدگاه بیشتر معامله گران چنین بود که قیمت دلار بازار در ابتدای روز جاری مرز ۲۷ هزار تومان را از دست خواهد داد. عدم برگشت به بالای مرز یاد شده می تواند فروشندگان بیشتری را در ادامه روز روانه خیابان فردوسی کند.